lördag 23 oktober 2010

Ett stycke Tax - före & efter

Om man kan trimmar schnaurar bör man ju även kunna trimma taxar tänkte jag sist jag gav mig på att trimma denna lilla Taxherre.

Idag var det dags för trimning igen
tyckte matten och jag. :-)

FÖRE:


EFTER:Det var mycket roligt att skoja och lukta på schnauzertjejer tyckte Herr tax när det var dags att gå hem... :-D

7 kommentarer:

 1. hehe! Söt tax! :) Jag vet ju att det kliar i fingrarna på dig när du ser hårtussar på hundarna som går att trimma bort (till vissa ägares förtret ;))Hehe!

  SvaraRadera
 2. Sofie Nyman: hahaha, Har Lysses toffsvippa på huvudet vuxit ut än?!? Det var faktiskt inte mitt fel, för den där lilla hårtesten bara skrek: "RYCK BORT MIG!!!", T.o.m Norma försökte ju rycka bort den med munnen... So dont blame us! ;-P
  Taxherren är inte bara söt by the way, han är även en riktigt charmig liten prsonlighet!

  SvaraRadera
 3. Oj, vad duktig du är! Kul när resultatet blir så påtagligt! Själv är hundtrimning bland det tråkigaste jag vet, det växer ju ut så fort igen. Kanske skulle sätta den lurvige på tåget mot jämtland nästa gång ;)

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Vilken tur att pälstjejerna inte behöver trimmas, puhu! Det räckte och blev över att bada dem idag...inget de gillade.

  SvaraRadera
 5. mossfolk: Det är extra roligt när det verkligen blir en kontrast! Läste ju om att Lurvig måste ha en rejäl och ganska långdragen pälsvård väldigt ofta, om mina hundar behövde pälsvård lika ofta skulle absolut jag också bli ur less! Du är välkommen att sätta Lurvig på tåget, med risk för att du kommer hämta honom i schnauzertappning sedan... :-D

  Christina: Det kom verkligen fram en stilig liten tax bakom pälsen. Jag har insett att ganska många raser har trimbehov. Det visste jag faktiskt inte förren Karin och jag gav oss på Muffa och Ylle en dag under tiden jag bodde där. Skönt att ha pälstjejerna nybadade!

  SvaraRadera
 6. Ååå vad jag gillar taxar! Jag uppfostrades av en tax när jag var barn. Mina första tio år.
  Han ser ut att se fram emot behandlingen på den första bilden. Vad duktig du är!

  SvaraRadera
 7. Karin på FOX: Denna lilla Tax har fått även mig att bli förtjust. Han har så mycket personlighet! Jag visste inte att ni hade Tax innan schnauzrarna. Tycker det verkar som att de som en gång haft en tax, blir väldigt fästa vid dem sedan. Kram Emma

  SvaraRadera