måndag 2 augusti 2010

Lapplandsemester

Jag, Anders och hundarna har tillsammans med Jeanette, David och Valter plus familj och släkt till Jeanette spenderat en vecka i Lappland. Närmare bestämt har vi besökt motorveckan i Lycksele.

Det var en riktigt skön semester med mycket bra musik och en hel del bilevenemang. Vi har varit på bilutställning, cruising, gammplatsen, skogsmuseum, red hot race, målgång för veteranbilsrally, marknad, bad i Umeälven, god mat. Bo fick vi göra i familjens gäststuga :). Klockren vecka!

Musiken som bjöds var The Hub Caps, Eva Eastwood, Match box från England, och bandet Pep torres från Staterna (för 1:a gången i Sverige).
Macken

fikapause på Gammplatsen

Tant Emmas stuga var petit petit petit...

Emma tittar på EmmaBåde skogsarbetare och arbetshästarna hade nog ett ganska slitsamt jobb.

TYckte dessa rader var fina.

Strompan inne på textilmuseet.En kväll blev det ett dopp i Umeälven. Sedan blev det mys vid stranden. Här är Anders, David, Valter i sin lilla sovgrej och Jeanette.

En Sugga i nåååågot bättre skick än min...

Lena och hennes lilla toypudel Saga.Eva E i suddet


Red hot race - BALL!

7 kommentarer:

 1. Vad trevligt det ser ut! Kul att ni delar bilintresset. Och skäggdamerna är med överallt :)

  SvaraRadera
 2. Wow vilket härligt inlägg, så fint ni verkar ha haft det!

  Det där arabiska ordspråket var verkligen fint.

  Nu ska jag gå tillbaka och titta på alla bilder igen...

  SvaraRadera
 3. Kanonsemester smulan! Hoppas vi kan ses snart! på bilmuseet i Hoting har de också en SNYGG sugga!!!

  SvaraRadera
 4. mossfolk: Det är faktiskt suveränt, och det var tom genom bilarna vi träffades en gång... Schnauzrarna är riktigt flexibla och är som gladast när de får följa med matte och husse. :) Det blev en supervecka!

  Christina: Det blev en lyckad tripp! Skönt att komma bort, och skönt att sedan få komma hem. Ja hästkarlarna behövde nog en väldig massa tålamod gentemot sitt jobb och gentemot sina hästar, vilket slit alltså!

  Sofie Nyman: Det får nog bli en utflykt till bilmuseet i Hoting så småningom. Det låter sevärt. En dejt låter som en bra plan! Kramen och lycka till, (håller tummarna)... :-D

  SvaraRadera
 5. Å emma va ja längtar efter dig! Det var så länge sen jag var här men tur var det för då hade jag trevlig läsning ända till landet :) ni har fått det så fint och att ni har skaffat kvigor! Kanske dags för mig och nando att komma och hälsa på snart! Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder och tankar från dig.
  Kram Karin

  SvaraRadera
 7. Karin på FOX: Tack Karin! Kul att du tycker det! :-D Kram

  SvaraRadera