tisdag 10 augusti 2010

Heavy Metal i ett regnigt och ljuvligt Stockholm.

Tidigt i fredags morse åkte jag tillsammans med min vän Maria och ett gäng Järpenbor ned till Stockholm.

Väl framme spanade vi in vårat boende för helgen i Solna, en god vän till mig hade vänligheten att låna ut sin lägenhet.

Därefter åkte vi till Kungsträdgården för den s.k förfesten. Några barndomsvänner och även Jämtar gjorde oss sällskap och i den ljumma sommarkvällen drack vi pilsner och lyssnade på bl.a Bullet.

Dag två intog vi en brunch tillsammans med min storebror. Därefter började det riktiga äventyret. Vi styrde kosan mot Universitetet och Stora skuggan.

Tack och lov var vi så skarpsynta att vi shoppade en varsin regnponcho först,,,och tusan vilken glädje vi fick av dem under kvällen!!!

Vi har sett Slayer, Iggy pop, Alice Cooper, Mötley Crüe och Iron Maiden. Det regnade och regnade, men det gjorde inte så väldans mycket.

I slutet av den sista konserten så slog det mig att det vore trevligt att parta vidare på ett av mina f.d välbesökta rockhak, så innan galet många tusen rockare skulle ta tunnelbanan för att göra detsamma var redan jag och Maria på väg. Väl framme vid krogen Anchor så hade redan en kö börjar ringla sig fram emot entrén, men in kom vi, och det var redan bra med folk där.

Som en liten rockbonus så kom plötsligt Hammerfall, gick upp på den lilla scenen och hade även de en spelning inne på krogen! :-D

Bullet i Kungsträdgården.

Hjärtevänner! (bortsett från den totala främlingen till höger dårå... ;)Lööööve them regnponchos!!!

Slayer

Alice CooperMötley Crüepaaaarrrrtttiiiiii!!! :-D

5 kommentarer:

 1. Haha, jag skrattar åt leriga fötter och regnponchos och tänker att vem har sagt att huvudstaden är mer glamorös än lantlivet i norrland :D
  Otur med vädret, men du verkar haft det toppenbra ändå!

  SvaraRadera
 2. Syns vi på fredag vackra kvinna?

  SvaraRadera
 3. mossfolk: skillnaden är att man tar med sig gummistövlar när man åker till landet, men inte när man åker till storstan... Hade dock behövt mina megabra tretorn-drever under festivalen... ;)

  Sandra: Vi syns på fredag lill-gosan! Det ända braiga med fredag är just det att vi träffas... *gulp* *hjälp* Kraaaaaam!

  SvaraRadera
 4. Gud va' kul, trots skitvädret!!!

  SvaraRadera
 5. Chrstina: Ja, en rolig och välbehövlig avstickare som satt perfekt! Kram!

  SvaraRadera