lördag 15 maj 2010

Plugg på Mittuniversitetet

Gårdagen spenderades på Mittuniversietets bibliotek. Jag och min klasskompis Eva åkte dit efter att ha gått bet i Ås. Vi upptäckte att alla lokaler på Jilu var igenbommade. Men som gäststudenter på Mittuniversitetet blev vi väl emottagna och fick tillgång till både grupprum, datorer, gästinloggningskoder, lunchrum med micros och grejer. Vi satt ett par timmar och skrev på vårat nya koarbete om SLB / Holstein kor, avel mm.
Super flitig... ;)
Plötsligt hör vi ett dån. Eva går och tittar ut och upptäcker att dånet kom av att regnet stod som spön i backen.

4 kommentarer:

 1. å saknar faktiskt mittuniversitetet!!!!!! puss //Sabina

  SvaraRadera
 2. Åhh Gos-Sabina! Eftersom du är en så positiv och härlig person så tror jag att du skulle trivas var helst du än hamnade, vilket samtidgt resulterar i att man saknar de plaster där man inte bor för tillfället. (Jag själv fungerar så) Jag saknar iochför också att ni inte bor här längre... :-( Men det är ju alltid trevligt att ha goda vänner att besöka runt om i Sverige, och nu har vi goda vänner i Uppsala! <3 Ser fram emot att träffa dig, Mathias och ljuvliga lilla Siri <3. Caroline intygade att hon var just så underbar som hon ser ut!

  SvaraRadera
 3. Jag ska läsa två distanskurser som hålls av mittuniversitetet i sommar. Låter lovande med ett trevligt bemötande :)

  SvaraRadera
 4. mossfolk: Va kul, vilka kurser är det? Mittuniversitetet är ett bra universitet, jag tror det kommer kännas bra :). Lycka till med kurserna!

  SvaraRadera