söndag 20 september 2009

Turkey without the twist

Investerade i en kalkon idag och Anders styckade den.
Måste hitta lite goda kalkonrecept nu!Innan kalkonen hämtades så började dagen med en privatlektion på volten. Gick riktigt bra! :-) Tog en liten runda ovanför byn efter lektionen.

Efter stallet körde vi ned till Stationen. Jeanette och David var i full färd med att riva 100 lager tapet och skivor i det som skall bli deras sovrum. Det är så roligt att se hur fint det blir / kommer att bli! Hundarna älskar att springa och lukta nere hos Jeanette och David. När jag kallade in dem kom en blöt Norma och en BAJS-Silver!!! Vad skönt det vore om hundarna hade kunnat koppla ihop: "Rulla sig i äckelsaker, innebär alltid i förlängningen den avskyvärda duschproceduren".


Nu kokar potatisen på spisen, köttbullarna är rullade och Anders styckar klart det sista av kalkonen. Funderar på något gott man kan göra av kalkonhalsen. Marinera och slänga in i ugnen för att sedan knapra på framför tv:n?


Det har varit en strålande höstdag idag.

1 kommentar:

  1. VAd mysigt ni har det! Du skriver så¨bra inlägg i din blogg Emma! Det är alltid så roligt å läsa den.Jag läser alla inlägg men kommenterar inte alltid ;) KRAm

    SvaraRadera