söndag 13 september 2009

ditt och datt en söndag

Dagen började med en privatlektion på volten. Det gick så braaa! Börjar få till riktigt bra galoppfattningar nu, och även bra samling i galopparbetet. Tränade på att spåra i arbetstrav på mindre voltspår. Travade på åttavolter i volten

(pause i skrivandet då radio Krokom just började spela en av mina stora favoritlåtar "The girl from Ipanema" av Tom Jobim och jag var tvungen att kasta mig upp för att höja volymen!)

Gjorde även lite samling på böjt spår för att sedan ge gärnet i mellan tarv på långsidor och i snett igenom. Gick sådär, då jag från början samlade för lite och hon mest bara ökade farten utan att trampa in under sig, men sen vart det bättre. Mina händer är mer still nu, på bekostnad av att jag har en relativt hög handställning, men det är ändå att föredra framför att inte vara stadig på handen.

Efter rideriet åkte jag, Anders och Jeanette till Hammerdal för att gå på en av våra favvoloppisar. Den hade tyvärr stängt för säsongen så vi fortsatte till Strömsund och Dollarstore. Gjorde några bra inköp :-)

I afton var det möte med Norderåsens styrelse. Vi träffades på Nordanborg och gick igenom diverse saker. Därefter åkte jag, Anders, Jeanette ned till den större vägen som går nedanför byn. Där möttes vi upp av P-E. Tillsammans satte vi upp min nygjorda skylt om vår Countryfest vi annordnar i Oktober. Nu kan ingen förbipasserande missa att den går av stapeln den 3;dje oktober!

3 kommentarer:

 1. No entiendo nada pero me gusta tu blog. Saludos desde Canarias, España

  SvaraRadera
 2. Tänk va mycke roligt man haft på Norderåsens countryfester, yihaaa!!

  SvaraRadera
 3. Garbo: Perdon: no abla espanol... Je ne sais pas... I do not understand. But I figer you wrote something like this: I do not understand anything in your blog. Greetings from the Canaries, Spain!? ;-)

  Karin: Kanske blir en favorit i repris månne!!!? ;-)

  SvaraRadera