söndag 9 april 2023

En sån Påskafton

Vi slog upp våra ögon och barnen skuttade in på sina respektive rum för att leta efter påskägg. Och tänk att påskharen hade smugit in och gömt ett varsitt påskägg till dom. I Dagnys ägg låg en liten minirygga och en chokladhare och i Tages låg två bilar samt en chokladhare. 

Efter frukosten tog Anders skotern och körde iväg för att hämta ett lass ved. Barnen städade dina rum och jag städade övriga huset. 

När Anders kom tillbaka sprang båda barnen ut och när de lastat av träden så tog de tre en tur med skotern bort över sjön och i skogen på skoterlederna. 

När de kom tillbaka rastade Anders hundarna och for sedan bort till våra vänner vars katt och höns vi passar denna helg. Själv började jag med middagen. 

Klockan slog 17 och våra goa vänner Stefan, Helena, Maja och Julius kom. Vi åt kycklinggratäng med basilika och soltorkade tomater. Barnen fick korv och ägg. 

Efter maten byggde barnen lego och sen hade plötsligt den nyckfulla påskharen varit här igen och lämnat ett spår efter sig iform av små chokladägg. Spåret ledde till sadelkammaren och där hade han gömt ett varsitt påskägg.

Efter påskbakelsen gick barnen upp till vardagsrummet och kikade på en diseyfilm med popcorn och vi vuxna flyttade ut på verandan. 

En mycket trivsam kväll med fina vänner och trevliga samtal som alltid med familjen från Sjör. 

🧡🌿💛🌿🧡


Barnen letar på sina rum efter ägg. 



Hittat! 




Barnen har verkligen längtat efter både påskafton, Maja och Julius och att måla ägg! Dom satt som ljus och turades om att 
använda ägghållaren som de fått av Mormor. 



Så trevligt att ses igen. Som alltid. 




Kaffe och påskbakelse till efterrätt.


Barnen hade lördagsmys med popcorn
 framför en tecknad film och vi 
vuxna flyttade ut på verandan. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar