söndag 31 oktober 2021

Trevligheterna har avlöst varandra

Vilken helg! Halloweendisco för ca 75 inlösta barn och därtill många föräldrar som stannade kvar. Dagny klädde ut sig till en minidevil och Tage till en pumpa. Bim och Örjan kom och partajade med oss. Jag och Britt-Inger stod i entrén så det var främst Anders som var med barnen. Men lite längre fram på kvällen kunde även jag vara en del med barnen. Dagny och Bim tyckte det var roligt att dansa. 

Lördagen startade förhållandevis tidigt. Anders tog med bägge barnen och for till ridskolan i Ås. Jag promenerade över till Nordanborg och städade undan efter discot med två andra kvinnor/kamrater/bybor. Vi var riktigt grymma och kände oss klara efter 2 timmar. M-L drog på sig handskar och ordnade till stoppet på en av toaletterna efter att någon hade spolat ner pappersservetter i toan. Grym! 💪

Dagen förflöt med lunchfix, tvagning av alla familjemedlemmar och plötsligt var det dags att hoppa in i bilen och åka mot Lillsjöhögen. Vi var bjudna på middag hos Anders vän och hennes sambo. 
Så gott, så trevligt och de hade verkligen ordnat det så fint för oss och gjort extra för barnen. Kvällen blev sen och barnen, som höll sig vakna somnade sekunden efter att vi hoppat in i bilen. 

Söndagen kom och med den även vintertid. Vi var denna dag bjudna på ytterligare trevligheter. Nämligen Anders kusin Maries 50 års firande på Wilhelmsberg på Norderön. Där blev det släktsammankomst, jättegod mat från Tivars, tipsrunda (som jag och Dagny vann!).  Vi hade mycket trevligt och barnen hade så roligt med sina kusiner och tremänningar. 

Helgen är slut. Vi är trötta och nöjda. Jag drog av några kortare gamla dokumentärer på Youtube om bla kraftverksbygget i Midskog, Malmbanan mellan Luleå och Narvik samt byggandet av Suorvadammen vid stora sjöfallet. Avkoppling på söndagskvällen. 














 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar