lördag 28 december 2019

Jullovsläger på Dolttorpet

Idag åkte jag och Dagny på "Stor och liten jullovsläger" på Dolttorpet. Dagny fick Bruno som lägerhäst och dagen började med hästfix följt av ridning. 

Dagny ramlade nästan av idag! Bruno blev lite rädd och gjorde ett liiitet sidoskutt, vilket resulterade i att Dagny hamnade ur balans och höll på att glida av. Men jag lyckades fånga henne innan hon ramlade. Först blev hon rädd och började att gråta. Men efter en liten stund satt hon i sadeln igen och ville att Bruno skulle trava på långsidan. 😊

Efter ridstunden var det dags för målarpyssel och våffellunch. När maten var uppäten och kaffet urdrucket gick vi ut igen. Alla lägerdeltagare, stora som små fick då åka häst och vagn. 

Dagen avslutades i torpet med att barnen fick tova en ullboll, vi drack nykokat kaffe och barnen fick varmchoklad och kakor. Maria tog fram gitarren och vi sjöng barnvisor och värmde oss i köket vid järnspisen som knastrade ikapp med sångerna. 

Vad mer kan man önska? Ja just det! Perfekt vinterväder med vackert snöfall, vindstilla och sådär 8 minusgrader hade vi också! 👌💙 
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar