fredag 19 oktober 2012

Skrubbar


Två oisolerade kattvindar byggdes igen, isolerades och öppnades upp innifrån sovrummet istället.

Vi gjorde en avdelande vägg på mitten och fick på så vis en varin "gå-in-skrubb" Skrubbarna fick väggar, tak, blev spacklade, slipade och målade. Vi bemödade oss även med golvlister inne i skrubbarna. Även el har dragits in till dem och belysning har kommit på plats, liksom ett eluttag i var skrubb.  

Hyllor med konsoller byggde vi till min skrupphalva igår och jag kunde därmed äntligen flytta in en del av de saker jag tänkt förvara i min skrubb. Hyllplanen är i olika bredd och platsbyggdes utifrån hur det passade på de olika väggarna.

Spegeldörrarna är gamla, säkert runt 100 år. Det tog tid att värma bort all färg. Dörrhandtagen är dock nya och kommer ifrån Jula.


SWEET!!!
 
 
Personligen är jag svag för blingbling... ;) Det lyckas alltid följa med ett eller annat hem från loppisar. Detta förvaringssätt tycker jag personligen är optimalt för smycken. Jag avskyr att stå och rota bland ihopsatta halsband i någon låda när jag är lite stressad och på väg någonstans. Bättre överblick än så här blir det nästan inte! 


3 kommentarer:

  1. Vad jättefint ni har fått till det! Himla bra att ha alla smycken sådär. Jag svär varje gång jag ska försöka trassla ut ett särskilt (fast jag har inte alls så många som du)... Och vad lyxigt med en varsin skrubb!

    SvaraRadera
  2. mossfolk: kan bara hålla med! Tack :-)

    Susanne o Pebbels: Tack!

    SvaraRadera