fredag 26 oktober 2012

Gäst- och Arbetsrummet

Detta rum har varit färdigrenoverat under en längre tid, men det är inte förrän nu som vi har kunnat inreda det.

Rummet var ju tidigare vårat sovrum och förvaringsrum. Allt var ytterst provisoriskt och fanns i rummet endast för att det fyllde en funktion, inte för att det på något sätt var estetiskt tilltalande.  

Det är så skönt att ha fått en plats för böckerna, en bekväm säng till våra vänner och familj som kommer hit samt ytterligare en plats som vi känner oss tillfreds med och som är trivsam att vistas i.Sängstommen och bokhyllorna är IKEA och införskaffades för si så där en 15 år sedan till mitt flickrum. Madrassen är från vänner som flyttade ihop och därmed hade en säng för mycket. Stringhyllan har vi även den fått från vänner.

 
Träbyrån stod nere i fjöset. Efter en liten översyn och nya handtag blev den både fin ocg praktisk.

Skrivbordet har tillhört Anders farfar. Anders syster målade om skivan för ett antal år sedan och vi har bytt knopparna, så dessa är nu fulltaliga.  Stolen kommer från mammas väninna och lampskärmarna är Dollarstorefynd. Kobratelefonen är en födelsedagspresent från Jeanette och David.

 
Klädhängaren har jag ärvt från min faster Maj och Picassoplanschen kommer från min mormor och morfar som hade glasmästeri och ramaffärer i Bandhagen och Högdalens centrum.

 
Kistan fick vi av min syster och svåger i somras när vi gästade dom på Öland, de hade ingen plats för den, samt att den inte var deras stil. Spegeln var egentligen ett inköp till sovrummet, men där såg den aldeless för inklämd ut. IKEA även den. Dörren är från Byggmax.

3 kommentarer:

 1. Vad mysigt ni fått till det! Lyxigt för den som kommer och gästar er!

  SvaraRadera
 2. Jo jag tänkte på en sak, när ni är klar med kåken så kan ni komma hit och inreda här hemma hos oss va?
  Pöss från svärnina

  SvaraRadera
 3. mossfolk: Ja det blev verkligen fint! De som redan bott över har sagt att det kändes mycket bra samt att de sov gott! :-)

  Nina: Tack för komplimangen, ska tänka på saken... ;-P Kram till er 4:a!

  SvaraRadera