torsdag 24 maj 2012

American Car Club Trondheim.

American Car Club i Trondheim hade sin vårmönstring dagen efter Steinkjers på söndagen. Lite ovanligt med en vårmönstring på en söndag.

Jag och Anders åkte dit och spanade in fina bilar. Det är roligt att åka på nya träffar och se nya bilar, och nytt folk. Det var en lugn och städad träff, med en uteblivien cruising. Jag och Anders åkte ned på stan efter prisutdelningen för att äta en bit mat, och vi såg en ynka liten veteranbil efter den stora träffen, så det var verkligen ett annat upplägg i Trondheim än i Sverige.

Det blev en trevlig söndagstur för oss i Ford 56:an! På tillbakavägen var en tunnel avstängd, så vi vände och hakade på några andra bilar som också vänt. De bilarna ledde oss in på en extremt brant och slingrande väg. Så lite veteranbilsaction blev det på hemvägen. Forden och trumbromsarna klarade dock den grusade kostigen utan problem.


4 kommentarer:

 1. Jag vet, när jag jobbade som ridinstruktör och hade en massa inlägg om hästar, att någon i en kommentar skrev att bilderna var fina, men det var svårt att kommentera något som man visste så lite om.

  Ungefär så känner jag när jag läser bilinläggen. Aldrig att jag skulle komma på tanken att åka och spana på gamla bilar ;) Fast ett underbart väder hade ni! Headern börjar kännas lite of season :)

  SvaraRadera
 2. mossfolk: Ja, det blir kanske lätt så när man inte har temabloggar? Att läsarna får hålla tillgodo med divesieter... Nu har jag iallafall ändrat headern samt bloggat om häststuff! :-D

  SvaraRadera
 3. Vilka schyssta åk :)

  Sv: Tack för din kommentar.Det är kul att höra :)

  SvaraRadera
 4. Hanna aka Lilla My: Det fanns en hel drös med blandad bilkompott. :)

  SvaraRadera