tisdag 8 november 2011

En hemresa

Till följd av att fredagsföreläsningen uteblev, bestämde vi hastigt och lustigt att tillsammans åka till Sverige. Jag, Anders och Norma rullade över fjället i mörker och dimma.

En helg går så fort, men vi kunde gemensamt avnjuta en Halloweenkväll i Haga tillsammans med vänner. Det var länge sedan jag skrattade så mycket! Täljstensmiddagen var inte fel den heller... :)

På söndagen (min födelsedag) hann vi även avnjuta en middag tillsammans med Svärföräldrarna, innan Anders och Silver lämnade av mig och Norma på Östersunds station. Där hoppade vi på Nabotåget och blev hämtade av J på Hells station i Norge.

En fin födelsedagshelg för att sammanfatta.

I skrivande stund ligger jag och lyssnar på en av många kortare dokumentärljudböcker som Anders givit mig. Just denna skiva handlar om Baltutlämningen. Älskar dokumentärer! Det enda jag kan sakna, genom valet att inte ha någon tv.

4 kommentarer:

 1. Mysig helg ni verkar ha haft. Och en STOR GRATTISKRAM!!!

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott Emma på din födelsedag! Jag+göbben+ongan tänkte hälsa på er i Norderåsen, så när du är hemma och du och din make har tid (ni verkar ha fullspäckat)så kan du väll slå en pling!?

  Kram Svärsyrran

  SvaraRadera
 3. Vintertass: Tack, helgen blev mkt intensiv och mycket lyckad!

  Nina: Tack. Det vore riktigt trevligt med besök! Hör av oss när jag kommer hem, Anders blir dock säker glad över besök, (om det dröjer innan jag kommer hem). :) Hälsa familjen. Kram Em.

  SvaraRadera
 4. Bägge halvorna av det lyckliga paret måste vara hemma ;)
  /Sväris

  SvaraRadera