torsdag 5 maj 2011

Min f.d Sugga: Tidningskändis.

Min första egna bil var en volvosugga. Jag bytte bort denna bil för en tid sedan och fick idag länken nedan till tidningen Klassiker skickad till mig.

Roligt att Suggan gått och blivit tidningskändis! Jag kan förstå det, för det kommer vara svårt att finna en ny bil som kan toppa engagemanget och känsloyttringarna som denna bil väckte hos männiksor vart vi än kom.

Har t.o.m fått höra av bybor att en del saknar det gamla skeppet på vår gård. kan tänka mig att andra kanske andades ut när pärlan försvann ned på nya äventyr till Dalarna istället... ;)


http://www.klassiker.nu/pmarkt/volvo-834-en-dikesblomma-18703 kommentarer:

 1. Ja du Emma, det är en charmig bil. Nu kanske den blir ompysslad till originalskick. Det är den värd. Men är det inte skönt att det är någon annans bekymmer? Det måste vara kul att få livstecken från din gamla älskling:)

  SvaraRadera
 2. Ha ha, så roligt att den har gått och blivit tidningskändis!
  Den har en underbar patina som den är :-)

  SvaraRadera
 3. Karin på FOX: Hoppas den INTE blir ompysslad till orginalskick, däremot ordenkligt uppfixad i ett ombyggd skick!!! ;-D Håller med dig i att projektet fixa suggans kaross inte riiiktigt var anpassade till min kunskapsnivå i svetsning och snickerikonst... PÖSS!

  Christina: Ja verkligen, men jag är som sagt inte förvånad. Få bilar drar till sig uppmärksamhet som suggan gjorde, och uppenbarligen fortfarande gör! :)

  SvaraRadera