söndag 8 maj 2011

IdealHelgen har varit väldigt innehållsrik och mycket trevlig!

Lördag startade med ett seminarium och fotoutställning på Jamtli. Min sambos systerdotter tar studenten i vår, och har skrivit sitt specialarbete om skönhetsideal. Detta blev uppmärksammat på olika håll och har nu lett till en rad saker, bla. detta seminarium och fotoutställningen. Jag är så djupt imponerad av denna 18 åriga kvinna så orden räcker inte till!

Efter detta fantastiska seminarium blev det skotträning med Norma, en ridtur på Tinkermärr i skogen och kafferep med familjen D. i Grötom.

Kvällen avslutades sedan med att LRF bjöd upp till dans i föreningshuset. Återigen blev jag imponerad! En hel massa människor visade sig behärska danser som hambo, vals, schottis mm mm. En fröjd att titta på!

Idag söndag har jag och två sköningar från den gemensamma hundgruppen gått en skön långpromenix utmed Hårkan. Vädret var strålande så kaffet intogs i vågrät läge intill stranden när hundarna plaskade på.

Söndagen svslutades med födelsedagsfirande i Norderåsens stationshus då David blev ett år äldre idag. Grillning och samkväm med sköna typer. Trots att det inte var jag som fyllde år fick jag med mig hem ett gäng URBRA rock a billyskivor. Skönt att kunna byta ut skivorna i volvon som börjar bli en aning uttjatade vid det här laget...

3 kommentarer:

 1. Ah - vad kul det är med fotoutställningar!
  Jag sitter just nu och väljer mellan svart-vit och färg...och svart-vitt vinner tror jag.

  SvaraRadera
 2. Christina: Själv märker jag att jag oftast föredrar svart-vita bilder.

  SvaraRadera
 3. oj vad du har varit igång i helgen :) Söndagspromenaden vid Hårkan var härlig!

  SvaraRadera