lördag 16 april 2011

Custom and Hot rod show i Sundsvall

På vår resa ned till södra Sverige idag stannade vi till på Custom and Hot rod show i Sundsvall.

Solen lyste och värmde ivrigt. Vi träffade en del vänner och såg en hel drös med fräna bilar.

Förutom en fortkörningböter mellan Östersund och Sundsvall(körde 112 km/t på 100 väg) som resulerade i minus 2000:- riksdaler har dagen varit ljuvlig.

fr.v Ford 32:a följd av en Ford 39:a.

Cheva 57:a. (Här är en sån där bra hundbil igen...) ;PDenna Cheva 53:a tyckte jag var galet snygg. Man skulle kunna uttrycka det som att; it swept me of my feet... :D

Störst intryck gjorde motivlacken på taket som kallas lacepaint.. Man lägger helt enkelt på en spets, typ spetsgardin, eller spetsduk eller liknande, och lackar ovanpå tyget. Denna typ av motivlack kom på 60-talet, och har blivit trendig igen.

Lacepaint. (förstora gärna bilden)

Nu är kvällen här och vi har mellanlandat i Stockholm. Mälaren är fri från is, och det är synd att ni inte kan höra ankornas korus / kakafoni. Allsköns fåglar verkar ha en stor fest invid stranden iallafall...

3 kommentarer:

  1. Trist med böterna. Då går kanske resten av resan i makligare tempo ;) Tur att ni fick se en sån massa snygga bilar sen.
    Hur länge stannar ni i Skåneland?

    SvaraRadera
  2. mossfolk: Återstoden av resan gick faktiskt i sagtare mak. Vi planerar att börja återresan någon gång under påskhelgen.

    vintertass: eller hur! :-D

    SvaraRadera