söndag 3 juli 2022

Sommardagar

Vår djur och gårdsvakt tillika vän Marie kom förbi med sin dotter Moa. Efter fikat så åkte vi ner till sjön med barnen. Plötsligt rullade det in svarta moln bakom trädtopparna och sen var det som att trycka på en knapp. Himlen öppnade sig och regnet vräkte ner. Vi slängde på oss badrockar och kastade oss in i bilarna. Det blev ett minst sagt hastigt adjö. 

Vi har även fått besök av Anders kusin Marie och hennes man PA och barnens farbröder Lennart och Svein. Jättetrevligt. Dagny la beslag på Lennart och de pärlade armband till varandra. 

Jag och Moa var ut på en härlig långtur med hästarna och på en lång rak grusväg skulle vi galoppera men jag är ganska säker att det var snabb pass som Kaisa la sig i istället. 🤠🤩

I veckan så gick Dagny sin sista dag på förskolans avdelning Tuvan. Efter sommarlovet är det fritids som väntar. Vi uppmärksammade denna milstolpe med en liten tårta här hemma. 

I trädgården har jag lyckats rensa en del runt våra buskar och i Dagnys rabatt. Det blir så fint och det känns härligt att se potatisblasten växa i pallkragarna och att hitta nya mogna jordgubbar var dag. 🌞
















 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar