Till min stora glädje fick jag vara med och baka tunnbröd även till denna jul tillsammans med två kära kvinnor, Lisa och Annelie.
Vi hade jättetrevligt tillsammans och bakade på 6 liter. Lisa lärde mig att grädda, lugnt och pedagogiskt. Jag jobbade sagta upp lite bättre teknik. Det var roligt.
Vi spenderade denna lördag med fina samtal om allt möjligt i vanlig ordning i Lisas bakstuga, samtidigt som julbrödet gräddades i deras vedeldade bakugn. Underbar dag och mumsigt tunnbröd till jul.
Tacksam! ❤️
Annelie fixar ämnen.
Lisa lär mig grädda.
Mycket pedagogiskt.
Bröd som ska svalna.
En av världens vackraste hundraser:
Hamiltonstövare.
Goa Findus.
Mor och dotter språkar vid fikabordet.
Vi njuter av nybakat tunnbröd.
Roligt att baka!
Bröd redo för frysen, samt kvällsfika.










Inga kommentarer:
Skicka en kommentar