fredag 1 januari 2016

Året 2015 - En tillbakablick

2015 har varit ett innehållsrikt år. I början av året flyttade vår fina Collie Winston in. Några månader senare tog vi adjö av vår kära, trogna 13-åriga schnauzertant Silver.

En stor prestation under året har varit att jag och Anders byggt ett stall med 3 boxar och en sadelkammare här hemma. Oddur och jag har varit iväg på både Haffikurser och Miljöträningskurser. Mycket givande för oss båda!

Året har också innehållit en fjälltur till Vemdalen med längdskidåkning, en vårig Stockholmstripp, en midsommartur till höga kusten samt en husvagnssemester till bilskroten i Båstnäs, natursköna Dalsland och underbara Skåne.

En del raggarbilsevenemang med bla cruising och dragracing har vi gästat och med hundarna har jag bla börjat att träna nosework. Winston har även fått titeln KORAD under det gångna året.

Jag har i dagarna firat 10 år som Jämtlänning och är så glad att flytten råkade gå just hit.

Jag är tacksam över att både jag och Anders är privilegierade med fasta jobb som vi båda trivs jättebra med, samt att vi båda har mycket tid till rik fritid.

Året har även haft inslag av oro då några av våra anhöriga drabbats av allvarlig sjukdom, men som underbart nog har blivit bättre. En fin släkting har även vandrat vidare. Det känns fint att jag hann lära känna honom.

När klockorna började klämta för årets slut så valde jag att sälja en av pärlorna i bilparken. Det känns dock bra att Kapitänen kom i så goda händer igen.

Slutligen kan jag konstatera att året berikats av våra fantastiska vänner, familjemedlemmar och de djur som finns i våra liv! Jag ser fram emot ett händelserikt 2016 tillsammans med min bästa vän och livs stora kärlek Anders.

Fjälltur till Vemdalen med Sofie och hundarna. 


Mitt nya stall med tre boxar och sadelkammare. 


En ganska nyinflyttad och otroligt kampglad Winston.

Silver på vårvintern 2015. 

Öppen agilityträning med Norma på F4. 

Oddur och jag på miljöträningskurs med Jämtsäker i Österåsen. 

Oddur och jag på Haffikurs på Dille. 

Midsommarbesök vid Höga kusten. 

Bilskroten Båstnäs utanför Töcksfors. 

Imperialrattande efter dragracing på Optands flygfält. 

Jag och Anders tar ett sommardopp i Malmö. 

Cruicing med Ford 56:an. 

Ystad havsbad. 

Hejdå Kapitänen och
Hejdå 2015. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar