onsdag 16 december 2015

Vänner, hundar, raggarfest, hemmamys och julbord

Vi har det fortsatt prima i midvintern. 

En kväll for vi till våra underbara vänner i Haga. Vi åt gott, spanade in familjens nya epa och ponny. Samtalade om livet och konstaterade att våra hundar utgör en riktigt fin och harmonisk flock tillsammans. Norma får chefa över de tre yngre grabbarna. 
På bilden fr vä:
Jayson - Jämthund/Cocker, Atlas - Terv, Norma - Schnauzer, Winston - Kh Collie. 


I helgen hade bilklubben SHRA 40-års jubileum på sin klubbkåk. Vi hoppade in i vännernas raggarbil och for dit. Svingade våra lurviga, träffade våra motorburna vänner och lyssnade på två mycket bra band. The Spectratones och Hårdrocksbandet

Hårdrocksbandet.

Barhäng. 

The Spectratones.

Ett dygn fick vi njuta av dessa ljuvliga Aussitjejer, Abby och Ronja är så behagliga och gosiga! Winston älskar dessa lekfulla töser! 


Igår var vi hemma och njöt av det fina vädret. Hela familjen Rasmusson tog en gemensam rid- och hundpromenad. Oddur och hundarna fungerar fantastiskt fint tillsammans. Oddur gillar sina hundkompisar och är så försiktig med dom. Tvärnitar eller går på sidan av stigen om de är i vägen, men mestadels är det hundarna som håller sig ur vägen för hans hovar. 

Livskvalitet hemmavid. 


Gårdagskvällen avslutades med att företaget jag arbetar för bjöd alla kunder och anställda på julbord på restaurang Hov på Jamtli. Så generöst, så gott och så trevligt! 

Nu är det 8 dagar kvar gill julafton och om mindre än en vecka får vi besök mamma och pappa, syster och svåger. : ) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar