onsdag 22 april 2015

På vift med Anders och Winston

Igår tog jag och Anders med oss Winston och for in till stan. Han är snart 2 år, och han har ju levt i en by i Jämtland. Vi hade ingen aning om hur han skulle beté sig i alla nya miljöer och kommunala färdmedel vi nu skulle ta med honom på. 

Medan vi for iväg fick Norma vara med mamma när pappa jobbade. De fick ett otrevligt möte med en väsande huggorm på skogsstigen. Mamma visade med all tydlighet att dessa djur skall man AKTA sig för! 

På förmiddagen hoppade vi på pendeltåget till Karlberg. Sedan blev det buss till syster på Östermalm. Därefter tunnelbana till kusin, moster, morbror, svåger och gudbarn i Bromma. Sedan avslutades kvällen hos bror på Östermalm innan vi sent hoppade på pendeltåget på T-Centralen och åkte tillbaka hem till mamma och pappa. 

Dagen blev underbar och innehöll många möten med våra nära och kära, 

Winston var totalt fantastiskt!!! Utöver tåg, bussar och tunnelbanor så var vi tvungna att gå upp för långa sträckmetalltrappor då de byggde om stationen. Provisoriska högljudda broar. Hala stentrappor, parallellt med vägar med tung dånande trafik, vi klämde in oss i trånga gnekande hissar, träffade olika personer i olika miljöer. 

Winston får 11 guldstjärnor av 10 möjliga! Han var så cool och kopplade av i alla nya miljöer och låg lugnt på tåg och bussar, samt gick utan problem fram överallt! Guldhund!!! 

Inväntar pendeltåget, 


Cool hund! Fikastopp hos min lilla storasyster. 


På tunnelbanan mot Bromma. 


Underbara kusin och gudbarn!


Älskade Galletas! 

Vi kramade adjö och begav oss åter in mot stan till min bror. Tre trötta resenärer kopplar av hos bror innan hemfärd till mor och far,  


En strålande dag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar