lördag 10 januari 2015

Nyår, Födelsedag, Kalas, Bio, Fest, Middagar och Dans

Efter Jul så har vi gjort så mycket roligt. Festligheterna har avlöst varandra. Det nya året firades tillsammans med utsökt 3-rättersknytis med vännerna härikring.

En dag hoppade in i Jeepen och for 10 mil till vännerna i Hammarstrand. Där väntade en riktigt rolig kväll med BBQ-grillning i 30-gradig kyla. Mycket skratt och samkväm. En annan resa var den till vännerna bortanför Brunflo. Samma härliga stämning och värme. I början på Januari fyllde Anders 35 år. Det firade vi några dagar innan med tårtkalas för vänner och familj. Vilken kalasdag det blev!! Så många nära dök upp trots väldigt kort varsel. :-) Vi hade öppet hus. De första gratulanterna knackade på dörren vid 14:30, och de sista for hem klockan 5 på morgonkvisten. :-D

Självaste födelsedagen firade vi tillsammans genom att gå ut och äta gomiddag på restaurang Bashiras med ett efterföljande biobesök. 


Vi har fått träffa många av våra vänner efter Jul. Det känns fint att "catch up" med dem som man träffar mer sällan. Som exempelvis när vi fick besök av Familjen L-A.  


Igår anordnade HSK den återkommande 13-dags dansen i Häggenås Sporthall. Jannez och The happy ones spelade när flera hundra personer svingade sina lurviga och stämningen var hög. Jag och Anders dansade så att svetten lackade. Innan dansen samlades vi några vänner och åt en god buffé tillsammans. En riktigt lyckad kväll!

Det känns som att vi har kalasat, ätit, njutit, dansat i så stor utsträckning under en så pass lång tid, så att det nu känns ganska skönt att återgå till vardagen... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar