söndag 12 maj 2013

Hästarna

Det här med att ha egen häst är så roligt! Som nybliven hästägare lär jag mig saker var och varannan dag! Oddur och jag gör även små framsteg lite nu och då.

En gång i månaden kommer en instruktör och tränar oss och på tisdag är det dags igen.

Vi rider mest på plan eftersom det är minst två björnar i skogen vi rider i just nu. Idag stålsatte vi oss och gav oss iväg på en skogstur ändå. När vi nått till "klätterbacken" så friskade vinden i rejält och himlen öppnade sig och regnet vräkte ned. Två dyngsura hästar kämpade vidare upp över rötter och grenar och lät inte lite dåligt väder bekymra dom det minsta.

Oddur är verkligen en urtrevlig häst med både hjärnan och hjärtat på rätta stället. Det är så spännande att sakta lära känna honom och märka hur vår relation fördjupas.

Oddur
Vår stallchef Silver

Helen och Snacken tränar på galoppen.

Våren är äntligen här och med den mängder av blåsippor.

Jag och min fina lilla islänning :)

Oddur igen...

Helen tränar valpen Zigge att sitta ned.

4 kommentarer:

 1. Fina bilder, som vanligt! :-)
  Så kul att det går så bra nu o kul med kurser att se fram emot o hitta nya saker att träna på!
  Kramen sålänge!

  SvaraRadera
 2. Det känns som att det händer mycket bra i positiv riktning samtidigt som vi har HUR mycket kvar som helst att träna på. ROLIGT!!! Och det är verkligen oslagbart att rida lektion och ta hjälp av andra som kan mer. :-D

  SvaraRadera
 3. Åh Emma vad fin Odur är!!! Låter så mysigt med stallivet och Silver ser ut att trivas bra som stallchef :) Längtar till landet!!! Kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Lisa: Ja livet på landet är skönt, kanske inte så lugnt men helt klart underbart!!! :-D

  SvaraRadera