måndag 4 september 2023

Damrally

På lördagsmorgonen träffades vi nästan hela Nyckelpigegänget Lady bugs, hemma hos Britt-Inger i Norderåsen för gemensam frukost-brunch och piff. 

Det var nämligen dags för årets Damrally! Vårat tema för i år var rött och svart, som ladybugs. 

Jag, Jeanette, Marie och Lisa träffades först hos Britt-Inger. Maria, som bor i Offerdal, plockade vi upp på vägen till stan. 

Starten tog sin plats på Stortorget och sen åkte vi till Ås, mot Lit, förbi Ringsta och Husås till Aspås och avslutade dagen med att få äta en mycket god middag på Hägragården i Dvärsätt och fest till livemusik. Nyckelpigorna blev tilldelade ett tredjepris i klassen charmigaste ekipage. 🤗

Vädret var ganska skit. Kallt och regn. Men vännerna och stämningen var desto varmare! Gu vad vi skrattade och hade skoj tillsammans i vår Ford-56:a! Det var Arja Saijonmaa, Creedence, Hooja, Eva Eastwood, Dolly Parton, Elvis, Carlene Carter och gammal rockabilly på stereon. Vi hade med oss gofika, paraplyer och Lilian Gundt kom med filtar till oss som jag hade glömt att packa med. Det var party hela dagen lång!

Vi hade hård konkurrens av andra fantastiska ekipage. Inte minst av Norderåsens Bakstrabrudar i sin gröna Opel. Vilket härligt gäng!  

Så glad och tacksam för årets Damrally omgiven av fantastiska kvinnor! 

❤🖤🐞🖤❤


Britt-Inger, Jag, Jeanette, Marie, Lisa och Maria.
Team Lady bugs! ❤🖤🐞🖤❤









Bakstra-Opeln.

Norderåsens härliga Bakstrabrudar! 

Avslutningsfest på Hägragården. 
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar