onsdag 21 mars 2018

Dagnys prylar

Vi har haft turen att ha fått mycket kläder och saker till Dagny från vänner och familj. Majoriteten av det vi köper till henne både vagnar, kläder, leksaker, möbler, gardiner osv har varit second hand. 

Jag fyndar bla på den jättebra stora Shoppisen i Östersund och är med i köp och säljgrupper på nätet.  

Somliga saker köper vi nya. Exempelvis om det är något specifikt hon behöver just nu. Eller om man hittar något extra roligt i klädväg som man bara inte kan låta bli. Vi köpte även en ny sandlåda till henne i fjol och hon har fått många fina nya saker från sina generösa och kärleksfulla mor och farföräldrar samt vänner och familjemedlemmar. 

En sak som vi prioriterat att lägga pengar på är riktigt bra ullunderställskläder i ullfrotté från Woolpower. Vi har tur som har fabriken här i Östersund för där finns även en fabriksbutik som säljer andrasorteringsplagg lite billigare.  

Med alla nya saker vi skaffat i form av bilbarnstolar, vagnar, åkpåse och you name it är det faktiskt en hissnade summa vi sparat genom att betala en bråkdel av nypriset när vi handlar begagnat.

En för mig tillfredsställande tanke! Speciellt när slutresultatet ändå är att Dagny har jättefina, funktionella, bra och roliga saker.      

Våran skatt iförd den jättefina klänningen som Sanne har sytt till henne. 
💓

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar