torsdag 7 april 2016

Nu är hon här!

En dag tidigare än beräknat, den 31 Mars kom vår älskade ljuvliga dotter 
Maj  DAGNY  Vivianne 
till världen och blev en del av vår familj. 

Klockan 18:00 föddes Dagny. 3940 gram lätt och 52 cm kort
på Östersunds BB. 

Jag har nog haft en osedvanligt lätt graviditet, och om man får tro personalen på BB, en osedvanligt oproblematisk förlossning som förstföderska. Jag hade glädjen att utöver Anders och den fina personalen ha med en vän som extra stöd under förlossningen. Hon gjorde sin sista barnmorskepraktik. 

Nu har det gått en vecka sedan Dagny gjorde sin worldarrival. Hon har tagit oss med storm och vi kan helt enkelt inte få nog av henne! Det är så många som gläds med oss och åt att Dagny är här nu. Mormor och Morfar, Farmor och Farfar, släkt, vänner, grannar, arbetskamrater och vi kan bara känna oss tacksamma och väldigt väldigt rika. 


3 kommentarer:

 1. Stort Grattis! Vad skönt att allt gått så bra. Och vilket jättefint namn!
  Det låter klyschigt, men njut nu av den här tiden för den går sååå fort!!! (även om det visst finns stunder när det känns som om tiden nästan står stilla ;)

  SvaraRadera
 2. GRATTIS! Njut av er lilla skatt och som tidigare inlägg så klokt sa, tiden går fort! Man undrar var tiden tog vägen för helt plötsligt har dom tagit körkort och flyttat hemifrån!
  /Christina, Grannäs islandshästar

  SvaraRadera
 3. mossfolk: Tack! Det är fler som skrivit just det, att vi skall njuta av denna korta tid. Så det ska vi verkligen ta till oss! :-)

  Christina: Tack! :-) Vi skall verkligen försöka vara "här och nu" och uppskatta den här tiden. Tack för rådet. Jag tror dig, för helt plötsligt blev vår valp 8,5 år! :)

  SvaraRadera