måndag 16 februari 2015

Ishalka och trivsam vardagslunk

Under en period var vädret så fint. Några minusgrader och snö. Snömängden var ändå så pass liten att jag kunde gå med hundarna och rida Oddur på andra platser än bara plogade vägar. 

Sedan smällde det till med en varm period och all snö smälte till slusch. Sedan behagade temperaturen att sjunka igen vilket resulterade i att allt blev en skridskois. Jag börjar bli less på att halka runt på isgator. Vi åkte exempelvis in till stan och gick runt Lillsjön med hundarna. En sträcka som tar ca 30? minuter. Men till följd av isgatan tog det snarare drygt en timme. Jag kanske borde investera i broddar... 

Men i övrigt rullar vardagen på med äktenskaplig samvaro, jobb, häst och hundar, vänner, lite renovering osv. 

I helgen var vi bjudna till våra kära vänner A och B. Bjenn fyllde nämligen 40. Jag hade träningsvärk i skrattmusklerna efter denna härliga kväll. Så sköna människor! 

En annan kväll kom en annan kär vän på besök. Det blev en natt med ljus och sköna livssamtal i vanlig ordning. :) 

                                   

Igår kikade jag över hos min sköna kamrat och granne. Hon är verkligen en smart, stark och inspirerande kvinna med tusen järn i elden. 

Idag händer något extra roligt. Min och Winstons första kurs tillsammans kickar igång på F4-hundcenter. Jag tror det blir super för oss att börja med en vardagslydnadskurs. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar