tisdag 14 oktober 2014

Min fina häst

Ikväll red jag på plan och det gick så bra! Det kändes som att jag knäckte små koder som jag ägnat mig länge åt att försöka klura ut! :-)


Igår blev det en längre tur i skogen. Jag och min vän fann trattkantareller så vi hoppade av hästarna som fick mumsa blåbärsris medan vi fyllde en påse jag hade i fickan. 

Det satt inte dumt med en smörgås med smörstekta kantareller när vi kom tillbaka. Vi var våta och genomfrusna, och uppskattade att Anders hade eldat på förmiddagen. 


Apropå regn så har det regnat en hel del sista tiden. Jag kände att det var dags för Oddur att få ett nytt regntäcke. Det satt som ett smäck, förutom att det var lite långt. Jag sprättade upp kantbanden. Min vän kortade av hela täcket i nederkant och sydde på samma kantband igen. Oddur klär så bra i rött. :-)


Imorgon åker vi mot Wången för mer hästtema fast utan hästar. Det skall vara en clinic med Meter Manset som jag och Helen skall kika på. Roligt kommer det att bli! :-)


Hundarna föredrar alltid att följa med oss. Ikväll var det Norma som hängde med mig till stallet och Silver var hemma med Anders. 
2 kommentarer:

  1. Så stiligt och fin häst :)

    SvaraRadera
  2. Ja han är en riktig 10-poängare min svarta springare!!! :-D

    SvaraRadera