tisdag 24 juli 2012

Vad hände innan semestern?

 En liten snabbvisit till Hufvudstaden där vi hämtade Anders nya bruksbil. En liten Valiant. Det kan ju verka lite motsägelsefullt att en bruksbil skall behöva hämtas med bilsläp men så var det... ;)


Sen blev det Midsommarfton. Den startade med ett jobbpass för min del, och avslutades med vänner och bekanta bortanför Brunflo med knytisbuffé, tipspromenad, volleybollturnering och nattkubb, samt Jansson till oss som fortfarande orkade hålla ögonen öppna fram på småtimmarna. En förbenat trevlig tillställnig!


I Ford 56:an på väg mot ett midsommaraftonfirandet. Vi har även tagit oss iväg på lite skogsvraksspan. En Bubbla och en Saab.


Lite mer fortskaffningsanvändande i 56:an :-)

En dag inmundigades god mat på resturang Arectura i Östersund tillsammans med mina svärföräldrar och min svägerska, samt mannen så klart.


A & A har även kommit på besök med sin lilla valp Calle. En hund som är hälften Mops och hälften Pomerian. Silver och Calle gillade varandra! Ursöt!En annan dag kom min vän M på besök. Jag har länge velat fota henne och hennes pärla. Vi fångade stunden och gjorde slag i saken!
I några dagar var vi även hundvakt åt Sofies vilding till Münsterländer. Lysse och Norma kunde dessvärre inte leka denna gång eftersom vår lilla skäggdam befann sig i höglöp. Stackars Lysse... ;) Tror det hade tagit en halv röd sekund att producera münsterschnauzrar dessa dagar så det gällde att inte ta NÅGRA risker!

I övrigt jobbade jag en del och såg fram emot trippen söderut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar