tisdag 23 februari 2016

Istappar

Vi har haft så fina dagar i Jämtland nu. Dessvärre har vi missat det mesta av dem då både jag och Anders legat halvdäckade i någon form av influensa med dunderförkylning. Men nu äntligen är Anders frisk och jag är på mycket god väg!

Vi hade bla köpt biljetter en Doug Seegers spelning med tillhörande middag som vi fick hoppa över. Liksom en del andra träffar, möten och uppvaktningar. Jag är dock tacksam över att jag så sällan blir sjuk öht! 

Igår tog jag en liten promenad med Kaisa på byvägen med min vän P och hennes hundar. Vi träffade två skidåkare som Kaisa fick stanna och prata med en stund, vilket var bra. Hon blev först lite brydd över dem. Även ett möte med postbilen gick bra. Jag har även börjat ha henne lite uppbunden på stallgången där jag lyfter hennes hovar och knackar på dom mm så att hon skall öva sig inför kommande hovslagningar. Igår kom även veterinären ut och gav henne en vaccinationsspruta. Hon reagerade öht inte på detta. *duktiga lilla hästtjej*

Ibland när jag tittar ut genom fönstret eller är ute ser jag att någon av hästarna ligger ner i snön och vilar i vårsolen. Oftast ligger Kaisa ner och Oddur står och vaktar, men det händer även att Oddur ligger medan Kaisa håller vakt. Jag har även sett att båda ligger och vilar i solen samtidigt. De är så fina! 

De vackra istapparna som bildats ute på bron är både vackra och vittnar om den både ljusare och varmare tid som är i antågande. Det känns så bra!